Bart Peeters headliner op Mini Rock in Denderhoutem…

Zaterdag 3 augustus zal het Atomsveld in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem daveren op zijn grondvesten. Bart Peeters gaat de festivalweide in vuur en vlam zetten, althans dat is toch wat we van hem gewend zijn. Reeds van in de namiddag zijn alle kids welkom op Mini Rock Junior. Voor het derde jaar op rij koppelt men aan Mini Rock, dat we al kennen sinds het jaar 2002, een concert voor alle kinderen. De hekkens worden al vanaf 13.00 uur geopend. Men start met kinderdisco, gevolgd door Campus 12 en #LikeMe.

Vanaf 17.45 start het avondprogramma. Ook deze keer weer een goed gevuld podium voor Mini Rock Atom, waaronder  Black Leather Jacket, Uberdope, Mooneye, Bart Peeters, The Van Jets, DJ F.R.A.N.K., en Jan Vervloet, brengt iedere bezoeker in de mood. Van op de DJ-stage, achteraan op de festivalwei zorgen enkele DJ’s ervoor dat de sfeer optimaal blijft tussen de optredens. De festivalweide ligt vlakbij de expressweg (N45) in Denderhoutem.

Persregio Dender schenkt 3 x 2 duo-tickets weg voor Mini Rock 2019. Deel het bericht van op onze Facebook-pagina www.facebook.com/persregiodender met al je vrienden. Stuur daarbij ook een mail vóór 28 juli 2019, met vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer naar info@persregiodender.be en met vermelding Mini Rock Atom 2019. De winnaars worden door onze redactie persoonlijk op de hoogte gebracht, snel wezen is de boodschap. Vergeet ons niet te liken op Facebook.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *