Baley’s Summer Bar op zaterdag 26 september in Haaltert…

Om de zomer in schoonheid af te sluiten organiseert One Way Group komende zaterdag een Baley’s Summer Bar met tal van artiesten op een festivalweide ter hoogte van den Ekent in Haaltert. Noem het een fin-de-saison of een after-summerparty…één zaak staat vast, op zaterdag 26 september beleef je vanaf 15.00 uur een zomers gevoel op de weide in de Ekentstraat 105 te Haaltert. Deze weide wordt voor één dag omgetoverd in ‘Baley’s Summer Bar’ waar de muziekliefhebber op een coronavrije manier zal kunnen genieten van diverse optredens.

Een heel mooie affiche met optredens van Gill Baley, Sam Gooris, Bram & Lennert en Wim Soutaer. De presentatie wordt verzorgd door Thuis-acteur Frank Van Erum. De inkom bedraagt 25 euro. Kaarten kunnen online besteld worden via www.baleys-summerbar.com, maar ook ter plaatse kan nog betaald worden aan de inkom.

Persregio Dender schenkt 5 x 2 duo-tickets weg voor deze Baley’s Summer Bar in Haaltert. Like onze Facebook pagina en deel dit bericht. Stuur daarbij ook een mail vóór 24 september 2020, met vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer naar info@persregiodender.be en met vermelding Baley’s Summer Bar 2020. De winnaars worden door onze redactie persoonlijk op de hoogte gebracht, snel wezen is de boodschap.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *