Aalsterse horeca-uitbaters op de Grote Markt zijn klaar voor de tweede editie van de openlucht Prinsenverkiezing…

Morgenavond kleuren 5000 carnavalisten de Grote Markt voor de verkiezing Prins Carnaval 2024. De Aalsterse horeca uitbaters hebben hun voorbereidingen getroffen in samenwerking met Stad Aalst en zijn klaar om de feestvierders van drank te voorzien. De Verkiezing vindt net zoals vorig jaar plaats op de Grote Markt. Vanaf 19u wordt het plein geopend voor het publiek en zullen zij bij de drankstanden van de lokale horeca terecht kunnen. Glasgebruik en drankblikjes zijn niet toegelaten en zo mogen de horecazaken geen drank in glas uitschenken op het openbaar domein. Er wordt terug gebruik gemaakt van herbruikbare bekers. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA): “De Prinsenverkiezing kondigt zich veelbelovend aan. Een uitstekende samenwerking met de horeca doet ons hopen op een schitterend moment in de geschiedenis van het Aalsterse carnaval. Nu is het aan de drie kandidaten …”

Schepen van Economie, Katrien Beulens (N-VA): “Het is fijn hoe goed de samenwerking loopt voor dit evenement tussen de horeca en Stad Aalst. Ik ben ervan overtuigd dat het opnieuw een geweldige verkiezing wordt, net zoals vorig jaar.”

Voormalig prins en horeca uitbater, Kristof Devos (Den Beiaard): “We zijn zeer tevreden dat we de Prinsenverkiezing hier kunnen doen. Als je kijkt naar de constructie op de markt, merk je een echte uitstraling van carnaval. Het mag absoluut gezien worden!” Tommy Beerens (Markt 12) en Didier de Ridder (Café ’t Landhuis) delen zijn mening.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *