Aalsterse bedrijven bundelen krachten om de EV-experience toegankelijk te maken…

Sinds begin september slaan PMG Charge & Valckenier de handen in elkaar. Deze samenwerking heeft als doel een one-stop oplossing te bieden voor personen die de overstap naar elektrisch rijden maken. Bij de aanschaf van een elektrische of plug-in hybride wagen via Valckenier, zal PMG Charge op hun beurt instaan voor de plaatsing van de laadinfrastructuur. Door deze totaaloplossing aan te bieden wensen de twee bedrijven de overstap naar elektrisch rijden voor particulieren en kleine KMO’s in Vlaanderen te vereenvoudigen.

Valckenier gaat voor duurzame mobiliteit. Valckenier is een gevestigde waarde in de mobiliteitssector in Vlaanderen sinds 1967. Met hun 13 vestigingen en meer dan 200 medewerkers verkopen, verhuren en herstellen ze dagelijks heel wat voertuigen. Sinds de start van het bedrijf heeft de mobiliteitssector niet stilgestaan. Sinds enkele jaren rijden meer en meer voertuigen (deels) elektrisch rond op onze wegen. Deze trend is ook in de showrooms van Valckenier op te merken. Sinds 2012 is de verkoop van elektrische en plug-in hybride voertuigen wereldwijd elke vijf jaar zelfs vertienvoudigd. Bij de aankoop van zo’n voertuigen komen vaak vragen naar boven zoals ‘Wat is het rijbereik van deze wagen?’ of ‘Hoe kan ik de batterij van het voertuig efficiënt en veilig opladen?’. Om vooral op deze laatste vraag een antwoord te bieden gingen ze bij Valckenier op zoek naar een duurzame partner om laadoplossingen aan te bieden. Zo kan de focus behouden blijven op alles wat met de voertuigen zelf te maken heeft.

PMG Charge, specialist in laadinfrastructuur. PMG Charge is een gespecialiseerd installateur van geavanceerde laadoplossingen voor elektrische voertuigen, toegewijd aan het probleemloos en voor iedereen toegankelijk maken van het bezit van elektrische voertuigen in heel Vlaanderen. “Tot nu toe vonden we dat autoconcessies geen totaalpakket, noch een soepele samenwerking tussen dealer en installateur kon bieden,” zegt zaakvoerder Gilles Markey. “Bestuurders moesten nog steeds zelf op zoek gaan naar een kwaliteitsinstallateur, terwijl ze liever onmiddellijk met hun wagen zorgeloos kunnen rondrijden. Dit is iets wat we willen veranderen.” Na de aankoop van een elektrisch of plug-in hybride voertuig gaat PMG Charge op zoek naar de meest geschikte laadoplossing. Slimme laadpalen zorgen namelijk voor een veilige en kostenefficiënte oplossing om voertuigen op te laden. Door de expertise en middelen te bundelen, wordt het hele proces gestroomlijnd en krijgen (nieuwe) eigenaren van elektrische voertuigen gemakkelijk toegang tot de beste laadoplossingen, allemaal binnen de vertrouwde omgeving van de Valckenier’s dealership.

Rijdt u zelf al met een elektrische of plug-in hybride wagen? Heeft u zelf al nagedacht over het aanschaffen van een voertuig dat elektrisch aangedreven wordt? Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om effectief de overstap te maken. Elektrische voertuigen zullen in de toekomst een groot deel uitmaken van een duurzamere mobiliteit. Verder kan er worden bespaard op brandstof- & onderhoudskosten en door de technologische innovaties in deze voertuigen wordt uw rijervaring enkel verbeterd. In combinatie met een laadpaal bij uw thuis kan u zich zorgeloos verplaatsen naar uw volgende bestemming.

Ga langs bij uw Valckenier-vestiging in de buurt voor meer informatie over de overstap naar elektrisch rijden. Rijdt u al elektrisch maar bent u nog op zoek naar de juiste laadoplossing? Surf dan even naar www.pmgcharge.be voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw laadproject.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *