Regus stelt zijn business lounges open voor studenten…

Regus bureau ruimte Erembodegem Persregio DenderStuderen voor een tweede zit is geen pretje, en al zeker niet wanneer het bloedheet is. Om studenten een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn business lounges – waaronder die in Aalst – gratis voor hen open. De airco zorgt er voor verkoeling en er is gratis Wi-fi, koffie, water en thee. Studenten kunnen vanaf vandaag tot 31 augustus gebruikmaken van de Regus business lounges om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken. De meer dan 30 locaties in België – waaronder de Aalsterse locatie – zijn allemaal uitgerust met airconditioning en wifi. Bovendien krijgen de studenten er gratis water, koffie of thee aangeboden. Studenten kunnen er op weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn. “Met dit ‘coole’ initiatief willen we de studenten een hart onder de riem steken door hen te laten studeren in één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we hen laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties. Studenten kunnen zo ook terecht in het ‘Regus Aalst Erembodegem center’. Dit business center bevindt zich op de gelijkvloerse en de eerste verdieping van een modern gebouw op de Groeneweg 17, vlakbij de afrit van de E40. Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center.

Regus is ’s werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen. Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo’n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *