Eendracht Aalst stapje dichter bij eerste klasse voetbal…

Eendracht Aalst haalt het van Luik Persregio DenderMet trainer Tom De Cock promoveert Eendracht Aalst naar eerste amateurliga, ze wonnen gisteren de slotwedstrijd op het veld van FC Luik met 1 – 2. Bij de rust stond het nog 0 – 0 gelijk, maar in de tweede helft scoort Mitu voor Aalst. In de 76ste minuut maakt Diarra de tweede goal, en meteen ook zijn eerste doelpunt van het seizoen. In de extra tijd maakt Luik nog een doelpunt dankzij Ezzahri. Aalst bleef tot op het einde zijn voorsprong verdedigen, en speelt hierdoor volgend seizoen in de eerste amateurliga. Door het beperkt aantal plaatsen op het veld van FC Luik, konden er maar 270 supporters mee op verplaatsing. Eendracht Aalst zorgde dan ook voor een groot scherm op eigen veld waar zo’n goeie 700 supporters de wedstrijd volgden. Na de match was de sfeer uitgelaten, de supporters vierden tot een stuk in de nacht deze overwinning.