Zomerse activiteiten in Provinciaal domein De Gavers…

Wie deze zomer in Oost-Vlaanderen vertoeft, hoeft nooit ver te lopen voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning voor de hele familie. Vanaf 1 juli zijn zowat alle attracties en activiteiten van de Oost-Vlaamse provinciale domeinen opnieuw toegankelijk. Bezoekers nemen voor vertrek best wel eerst een kijkje op de website of sociale media van het domein. Voor sommige activiteiten is reserveren immers verplicht of gelden er specifieke coronamaatregelen. “Het belooft een mooie zomer te worden. We zijn daarom opgetogen dat de provinciale domeinen ondanks de coronamaatregelen toch een mooi en divers zomeraanbod hebben. We rekenen wel op onze bezoekers om zich aan de geldende coronaregels te houden, zodat we ons aanbod voor de rest van de zomer kunnen blijven behouden, zegt “gedeputeerde Annemie Charlier, bevoegd voor Recreatiedomeinen.

Op 1 juli opent het zwembad van De Gavers in Geraardsbergenopnieuw de deuren. De zwemvijver was al enige tijd open, maar met de start van de zomervakantie kunnen bezoekers er nu ook opnieuw kajakken, kanoën en waterfietsen. Het WoW-waterpark met opblaasbare attracties opent ten laatste op 1 juli. Enkel het Gaverveer zal deze zomer wellicht niet uitvaren. Voor kinderen is er op het droge de speeltuin, het go-cartsparcours en de trampolines. Ook een potje lasershooten kan opnieuw.

In juli en augustus gaan de traditionele kindershows op woensdagnamiddag door. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan telkens vanaf een week vooraf. Alle activiteiten, de kindershow en een plekje op het strand zijn op voorhand te reserveren via de website.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *