Zomerconcerten in schoonheid afgesloten te Liedekerke…

Afgelopen zondag organiseerde Maspoe Event het slot van een drie-daagse Zomerconcerten in Liedekerke. De week ervoor werden de Ninovieters verwend met drie dagen Zomerconcerten. Hoofdbrok daar was Les Truttes op vrijdag, Mama’s Jasje op zaterdag, en Bram & Lennert als afsluiter van deze drie-daagse concerten. In Liedekerke mochten Bram & Lennert dan weer de headliners zijn om de zomerconcerten te openen op vrijdag. “Meteen een goede start gepakt met in het voorprogramma Zedder, en de Glorious Getlemans Club,” zegt Kim Barbé, een van de mede organisatoren van vzw Maspoe Events. “Tussen de regendruppels door gestart, maar toch op veel belangstelling kunnen rekenen bij het publiek. De mensen zijn blij om na een lange periode tijdens de coronapandemie, nog eens buiten te kunnen komen,” zegt Kim Barbé.

Zaterdag was de betere dag wat betreft het weer. Opnieuw een goed gevulde affiche met The A-Tease in het voorprogramma, Sandra Kim als hoofdact, en Les Poulins Flandriens om de zaterdag af te sluiten. Op zondag waren de weergoden minder goed gezind. Net op het moment dat de Zomerconcerten werden op gang getrokken door Loco Kids Disco, begon het hemelwater lichtjes naar beneden te vallen. Om 16.00 uur kwam Belle Perez op het podium, en een goed kwartier nadien klaarde de hemel open. Het publiek genoot van een schitterende show met de Limburgse Latino zangeres. Alle hits passeerden de revue, en zoals we van Belle gewoon zijn, ze had het publiek aan haar kant.

Het slot van deze drie-daagse Zomerconcerten werden de toeschouwers getrakteerd op jong talent van eigen bodem. Jens De Geyter kwam op het podium met zijn band, hij bracht covers en eigen nummers. De echte feestvierders bleven tot op het laatst. The Bumblebeez Partyband gaf er nog een lap op. De feesten kende een goed slot. Hopelijk kan alles volgend jaar opnieuw doorgaan zoals we al gewend waren, elke maandag in Ninove, en elke vrijdag in in Liedekerke. Kijk ook naar onze reportage op ons YouTube-kanaal.

 

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *