Zaakvoerder van Salons Carlton door hartfalen overleden…

Deze namiddag kwam het nieuws op onze redactie binnen dat er een automobilist in de berm was gesukkeld ter hoogte van de Siesegemlaan te Aalst. De reden was toen nog niet duidelijk, maar aangezien er geen andere voertuigen bij betrokken waren, had men al snel een vermoeden dat het om een beroerte ging. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, daar het incident op amper 500 meter van het ASZ gebeurde. Wat nog niet meteen duidelijk was, was dat het om de gewezen uitbater ging van Salons Carlton in de Zonnestraat te Aalst. Michel Gelaude kwam deze namiddag te overlijden aan de gevolgen van een hartstilstand. Meteen ook de reden waarom de wagen in de berm terecht kwam. Michel werd 67 jaar, en was getrouwd met een veel jongere vrouw met Spaans bloed. Michel heeft met zijn eerste vrouw een zoon en een dochter, maar ook met zijn tweede vrouw had Michel nog een zoon, en dat was zijn oogappel. Aan een opvolger voor de zaak heeft hij niet gedacht, dat was een uitgesloten hoofdstuk voor Michel.

Michel is altijd een harde werker geweest. De laatste jaren sinds de komst van de euro waren alle wetgevingen om te mogen werken hem te veel. Het waas niet meer simpel om nog iets te verdienen zij hij altijd. De staat maakt het ons onmogelijk om nog rendabel te draaien zij hij altijd. Dat deed hem besluiten om zijn zaak te sluiten. Het was hem allemaal teveel aan het worden. Men zuigt de werkende mens helemaal leeg waren zijn woorden.

Waar tot enkele jaren geleden de gebouwen van de feestzaal stonden, is men nog altijd volop aan het bouwen aan een nieuwbouwproject. Michel zegde de feestzaal voorgoed vaarwel, maar woonde wel nog in Aalst. Feestzaal Carlton was een standingvolle zaak, waar alles tot in de kleinste puntje verzorgd werd. Het is ook hier dat mening koppels hun trouwfeest hielden en waar honderden communicanten hun feest vierden. De zaal deed de laatste jaren ook dienst voor de vele brunchen, nieuwjaarslunchen, verjaardagsfeesten, en galadiners. Onze redactie betuigd haar medeleven aan de nabestaanden. Michel was een man van zijn woord. Hij plaatste geregeld publiciteit op onze website. Het was een man die graag leefde, en een ander ook graag zag overleven.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Zaakvoerder van Salons Carlton door hartfalen overleden…

  1. Guido Biebaut schreef:

    Ik meen te weten dat hij met zijn eerste vrouw ook een dochter had. :Sophie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *