XMAS Walking Event t.v.v. de Jana De Koker Foundation…

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december gaat de Xmas walking door t.v.v. Jana De Koker Foundation. Alles heeft plaats in een tent ter hoogte van het Twijnsterplein. Serge Van Lierde, gewezen prins carnaval in Ninove, gaat gedurende 48 uur stappen in het centrum van Ninove om geld in te zamelen voor het goede doel in het kader van De Warmste Week. Verder is er het uitgebreide programma met tal van activiteiten zoals o.a. een Kersttruckshow met verlichte trucks en tractors langsheen de Oude Kaai op zaterdag 21 december. Voor de kleinsten is er een kermisattractie.

Op 20, 21 en 22 december 2019 gaat Serge 48 uur non-stop wandelen voor de warmste week van studio Brussel en dit ten voordele van de Foundation Jana De Koker. “Ik ben op dit idee gekomen vorig jaar wanneer ik Stijn de papa van Jana en Liam heb gevolgd bij het lopen van 50 km voor de warmste week. Wat Stijn, Cindy en hun vrijwilligers doen voor de foundation daar doe ik mijn pet voor af!!! Zei zorgen er namelijk voor dat het comfort in de ziekenhuizen aangenamer zijn voor de kindjes. Ze zorgen voor prik cadeau’s , speelgoed ( playstation kickertafel,…) sinterklaas pakketten enz. Want hun motto is: een lach toveren op elk kind hun gezicht”, aldus Serge.

Hierbij stellen wij jullie graag het programma voor van de 3 dagen:

vrijdag 20 december: 19u: start met ninoofse dj’s
19u45: officiele opening met Ninoofse Belleman
21u: fret tet& the swimming tepelboys
aansluitend met Ninoofse Dj’s tot 24 uur

zaterdag 21 december: 08u: Christmas wandeltocht 10-20 km (gratis)
13u: bezoek van de kerstman kerstmanallerkleinsten
15u : timo meespeelshow
17u: muziek met ninoofse dj’s & kersttruckshow
20u: optreden DANQL
22u: xmas party met dj greg- dj tim- dj jorn- dj troppix & dj
steunkaart = toegangskaart xmas party t.v.v foundation jana de koker@ 5,10 & 15 euro

zondag 22 december: 08u tot 10u: ontbijt in de verwarmde tent aan het fandorp ( 10 euro) vooraf inschrijven via sergevanlierde1@gmail.com
11u: xmas aperitiefconcert met harmonie St. Cecilia Meerbeke
15u: luc jones
16u: Jens de Geyter
18u: walkmen
20u: afsluiten xmas walking met Ninoofse Belleman
23u: einde

De mensen die hij ook nog wil bedanken zijn de carnaval groepen de zjielen de moesjkes en ook de stad Ninove voor hun samenwerking. Pascal Carael en de vele vrijwilligers die op deze 3 dagen komen helpen. Ook een dank u wel aan thuisverpleging de vlinder want die mensen gaan 48 uur klaar staan om  medische bijstand uit te voeren en de voetjes te verzorgen. Maar nog een grotere dank u wel aan al zijn sponsors want zonder hen zou dit niet lukken!

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *