Wit-Gele kruis zet deuren open tijdens ‘Dag van de Zorg’…

Tijdens Dag van de Zorg op 19 maart gooit Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen de deuren open van haar teamlocatie in Aalst. Vier lokale teams hebben er hun thuisbasis: Aalst-stad, Aalst-zuid, Mijlbeek en Gijzegem-Hofstade. Tussen 10u en 17u kan je in de Kwalestraat terecht om kennis te maken met het uitgebreide dienstenaanbod van Wit-Gele Kruis. En je kan er in primeur de gloednieuwe e-scooter ontdekken! Laat je bloeddruk meten en kom meer te weten over complexe zorgen dankzij onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Bezoek de diëtisten voor advies over een gezonde levensstijl en geniet van hapjes en drankjes die bewijzen dat lekker en gezond hand in hand gaan. Sla een praatje met één van onze lokale verpleegkundigen en maak van de gelegenheid gebruik om al je vragen te stellen. Twijfel je of een naaste thuisverpleging kan gebruiken, of denk je dat een personenalarm een oplossing kan zijn? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies.

De Dag van de Zorg staat dit jaar in het teken van Werken in de zorg. “In Aalst hebben we een aantal vacatures openstaan, zowel in de stad zelf als de ruimere regio,” aldus teamcoach regio Aalst Katy Paulus. “Vandaag zetten we onze troeven dan ook volop in de kijker: we zijn een grote organisatie, dus je kan rekenen op excellente ondersteuning, en toch kan je heel lokaal en zelfstandig werken. We zijn echter niet blind voor de uitdagingen van de stad, en gaan steeds op zoek naar oplossingen, bijvoorbeeld voor mobiliteit. Binnenkort gaan we van start met een test met elektrische scooters, en die kan je hier in primeur ontdekken.”

Wit-Gele Kruis verwelkomt nieuwe medewerkers met een persoonlijke aanpak, zodat ze zich meteen thuis voelen. Zo is Ulrike (rechts op de foto), al acht jaar contactverpleegkundige in Aalst-stad, meter van verpleegkundige Sofie. “Je gaat zelf de baan op, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond,” vertelt Sofie. “Niet alleen krijgen we extra inwerktijd, maar ik kan ook altijd bij Ulrike terecht.” Wie zondag een sollicitatieprocedure opstart, wordt verwend met een goodiebag.

Wit-Gele Kruis is de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen. In Oost-Vlaanderen verzorgen we maandelijks meer dan 17.000 patiënten. Wit-Gele Kruis – al 85 jaar een vaste waarde in de thuisverpleging – is gespecialiseerd in wondzorg, diabetes, palliatieve zorg, stoma- en incontinentiezorg, psychiatrische zorg, geriatrie, ergonomie en ethisch zorg verlenen. Als expert in thuisverpleging verlenen we zorg op maat volgens de meest recente verpleegkundige technieken. Warme zorg is de drijfveer van onze meer dan 1600 medewerkers, die in nauw contact staan met lokale huisartsen, ziekenhuizen, mantelzorgers en andere zorgpartners.

Praktisch: Adres: Wit-Gele Kruis Aalst, Kwalestraat 113A, 9320 Aalst. Zondag 19 mei van 10.00 tot 17.00 uur.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *