Wisselvallig weer tijdens Jaarmarkt en Belanofeesten Ninove…

Zaterdag 7 en zondag 8 september kan je in het centrum Ninove volop shoppen, snuisteren, genieten van de optredens en een terrasje doen. Al is dat laatste nog niet zeker, aangezien de weerkaarten voor komend weekend niet veel goeds voorspellen. Op zaterdag 7 september is er de Braderij en Jaarmarkt. Shop de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen. Marktkramers stellen een standje op, er zijn drankstandjes en optredens van Nico zingt Hazes, Rik DS, Tomi, Dean en Evergreen Live! Kinderen leven zich uit op de verschillende springkastelen en er is de circus kindershow Flippo. In de winkelstraten worden ze bovendien verrast door Musti en de ballonplooier!

Vzw Adno organiseert opnieuw een autoshow en de horeca staat klaar met verfrissende drankjes en lekkere gerechten! Op NinoMundo proef je van de wereld, dit jaar voor het eerst in de Kaardeloodstraat. De Landbouwcomise organiseert haar jaarlijkse beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan. Er zijn prijskampen en demonstraties met paarden, pony’s en vleesvee. Kinderen kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur genieten van een gratis ponyritje! En wie weet loop je de reuzen wel tegen het lijf!

Op zondag 8 september is er nog de Braderij. Ook op zondag shop je de zomer- en wintercollectie van de handelaars aan braderijprijzen, Luc Provost uit Denderhoutem brengt ambiance met zijn optreden.

 

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *