Winnaars van eindejaarstombola in Herzele zijn getrokken…

Via een digitale loterij werden de winnaars van de eindejaarsactie ‘Win de kerstzak’, een initiatief van de Werkgroep Ondernemend Herzele, getrokken. Wie tussen 1 en 31 december 2020 een aankoop deed bij een deelnemende lokale handelaar ontving één of meerdere wedstrijdlotje(s). Ook door de aankoop van een Hart voor Handelaarsbon of Hart voor Horecabon, eveneens voorzien van een uniek nummer, kon men deelnemen aan de wedstrijd “Win de Kerstzak”. Er werden maar liefst dertienduizend bonnetjes uitgedeeld. In de prijzenpot zitten 4 goed gevulde kerstzakken met mooie prijzen geschonken door de deelnemende Herzeelse ondernemers. De waarde van iedere kerstzak bedraagt maar liefst 850 euro!

Op woensdag 6 januari 2021 vond de digitale lottotrekking plaats. De drie winnende lotnummers zijn: Eerste prijs: nr. 19378 (gewonnen na aankoop bij Hip Hoi). Tweede prijs: nr. 348 (gewonnen na aankoop bij Parfumerie Christophe). Derde prijs: nr. 8876 (gewonnen na aankoop bij ’t Pralikske). Er werden ook twee reservelotjes getrokken, voor het geval een winnaar zich niet (op tijd) kenbaar maakt. De reservelotnummers zijn: Reservenummers eerste prijs:eerste nr. 733, tweede nr. 18465. Reservenummers tweede prijs:eerste nr. 8005, tweede nr. 999. Reservenummers derde prijs:eerste nr. 3, tweede nr. 10000. De winnaar door de aankoop van een Hart voor Handelaarsbon of Hart voor Horecabon is Jelle Gezels!

De vier winnaars kunnen hun prijs (na afspraak met de dienst Lokale economie) ophalen op woensdag 13 januari 2021 in het gemeentehuis. Ben je in het bezit van een reserve lotnummer, neem dan contact op met de dienst Lokale economie. Indien een winnaar zich niet (op tijd) bekendmaakt, worden de bezitters van de reservelotnummers gecontacteerd. De winnende lotnummers en reservelotnummers worden ook gepubliceerd op de facebookpagina @lokaalbestuurHerzele.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *