Win duo-tickets voor ‘Tournee Generale’ in Ninove…

Tijdens het laatste weekend van juli zijn er grote feesten geplant op het Dr. Hemerijckxplein in Ninove. Dan organiseren carnavalsvereniging De Zjielen een blitse summer party met Kobe & Verhulst op zaterdag, én op zondag de traditionele Rechteroeverfeesten zoals we ze nog kennen toen ze werden georganiseerd door Handelsvereniging Rechteroever. Sinds vorig jaar organiseren De Zjielen deze twee-daagse, het beloofd dus opnieuw een groot zomers openluchtfeest te worden. “Net als vorig jaar is er opnieuw een Summer Party op zaterdag 30 juli en het traditionele rechteroeverfeest op zondag 31 juli”, vertelt Chris Carael, voorzitter van carnavalsvereniging De Zjielen. “We zetten dit jaar extra in op een zomerse sfeer tijdens de Summer Party. Zo kleden we een lounge volledig zomers aan met 17 grote palmbomen, surfborden, zand, vlaggen… om er een leuk feest van te maken. ‘Kobe & Verhulst’, ofwel Kobe Ilsen en Viktor Verhulst, zijn van de partij en ook verschillende dj’s zorgen voor muziek, met naast de Ninoofse dj’s Jorn en Maxx ook dj’s Freefall, Troppix en Kingcat & Catzilla.”

De Summerparty die plaats vindt op zaterdag 30 juli start al om 19.00 uur, er is een happy hour voorzien tussen 20.00 en 21.00 uur. Tickets kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Meer info en tickets via de Facebookpagina van Tournee Generale. Persregio Dender schenkt 5 duo-tickets weg. Like onze Facebook pagina en deel dit bericht. Stuur daarbij ook een mail vóór 28 juli 2022, met vermelding van volledige naam, adres en telefoonnummer naar info@persregiodender.be en met vermelding Tournee Generale 2022. De winnaars worden door onze redactie persoonlijk op de hoogte gebracht, snel wezen is de boodschap.

Op zondag 31 juli is er dan het gratis evenement de Rechteroeverfeesten met lokale artiesten Ambidance, Luc Jones, Tim & Jim en dj Vava. Het rechteroeverfeest gaat ook door op dezelfde lokatie als zaterdag, maar dan begint men er al aan vanaf 14.00 uur.De toegang is gratis.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Win duo-tickets voor ‘Tournee Generale’ in Ninove…

  1. Marina van Huylenbroeck schreef:

    dat ik dat graag is zou mee maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *