Willy Vertongen van Mederi wint de Ondernemersaward 2022…

Voor de elfde keer al werd de jaarlijkse Ondernemersaward georganiseerd door Broeikas, een samenwerking tussen HOGENT, Odisee en Stad Aalst. De show ging door in de schouwburg van CC De Werf. Honderden toeschouwers volgden het spektakel live in de rode zeteltjes. Thema van deze editie was circus. Iedere dag jongleren, goochelen en stunten Aalsterse ondernemers erop los voor hun publiek. De studenten van de Aalsterse hogescholen gingen op zoek naar welke act er bovenuit springt. Welke ondernemer steelt de show? Dat bleek Willy Vertongen te zijn.

Broeikas is ervan overtuigd dat de Stad Aalst een broedplaats is voor creativiteit, ondernemingszin en ondernemerschap. Sinds de start werkten al meer dan 5000 studenten Bedrijfsmanagement van HOGENT en Odisee, en ongeveer 270 ondernemers mee aan het Broeikasproject. Ook dit jaar traden de studenten op als ambassadeur voor hun ondernemende rolmodellen.

Elf geëngageerde ondernemers doorliepen dit jaar het traject en deelden met plezier hun kennis en ervaring met de jonge generatie. Naast Willy Vertongen (Mederi) behoorden ook Jens en Carl van Mol (SBS Skill BuilderS) en Peter Lievens (WOWOW) tot de top drie van innovatieve en geëngageerde Aalsterse ondernemers.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *