Wijnhandel ‘Les Terroirs’ palmt start-upwinkel in Ninoofse in…

Midden maart opent Maxim Adriaens een nieuwe conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein in het centrum van Ninove. Les Terroirs, dat al een webshop heeft, zal met de pop-upstore voor het eerst experimenteren met een fysieke winkel. In Les Terroirs zal je tot en met februari 2022 terecht kunnen voor een fijn aanbod van wijnen, aperitiefhapjes, wijnaccessoires zoals glazen en kurkentrekkers en vintage meubelen. In de toekomst zullen er, wanneer de coronamaatregelen het toelaten, ook wijndegustaties kunnen plaatsvinden. De nadruk ligt op de persoonlijke ervaring van de klant. Zo zal Maxim zijn kennis over wijnen gebruiken om de klant te begeleiden met raad en advies.

Schepen voor lokale economie Alain Triest: “Ik ben heel blij ben dat er nog jonge ondernemers zijn die het aandurven om in deze economisch zeer moeilijke tijden alsnog een nieuwe handelszaak durven te starten. Ik wens Les Terroirs dan ook heel veel succes!” De winkel zal elke dinsdag open zijn van 08.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Op woensdag en donderdag zal de winkel open zijn van 12.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is de winkel open van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Les Terroirs is, na ‘à la bonheur’, de tweede handelszaak die de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein inpalmt. De start-upwinkel laat toe om tijdelijk een nieuw concept uit te testen of na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Zo wil Ninove de handelaars een opstapje geven naar een succesvolle zaak en trekt de stad vernieuwende handelsconcepten aan in de stadskern. Meer info over het concept lees je op www.ninove.be/start-upwinkel.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *