Wie zijn de verdienstelijke sporters van het jaar 2018…

Tijdens het sportgala op vrijdag 25 januari 2019 huldigt men in de gemeente Denderleeuw de meest verdienstelijke kampioenen en sportlaureaten van het voorbije sportjaar. Nomineer jouw kandidaat vóór 10 januari 2019 voor één van de trofeeën van de meest verdienstelijke sporters.

De sportlaureaten van 2018 worden bekend gemaakt in verschillende categorieën:

  • sportlaureaat (m/v) in de categorie ‘competitiesport tot 18 jaar’
  • sportlaureaat (m/v) in de categorie ‘competitiesport +18 jaar’
  • sportlaureaat (m/v) in de categorie ‘recreatiesport’
  • de laureaat voor de sportverdienste: persoon die zich in het verleden verdienstelijk maakte door zijn/haar inzet voor een sportclub of de sport in het algemeen.
  • de laureaat voor de sportloopbaantrofee: persoon die zijn/haar sportcarrière beëindigd heeft en uitzonderlijke sportpresta- ties geleverd heeft.

Ken jij ook iemand die hiervoor in aanmerking komt? Laat het ons dan weten! De laureaten worden gekozen door een onafhankelijke jury. Alle verenigingen die aangesloten zijn bij de sportraad mogen slechts één kandidaat per categorie voordragen. Het is niet toegelaten om dezelfde kandidaat voor te dragen voor meer dan één categorie. Sporters die niet verbonden zijn aan een vereniging of die aangesloten zijn bij een vereniging buiten Denderleeuw, kunnen zich ook individueel kandidaat stellen.

Als jij vorig seizoen zelf, individueel of met je ploeg, kampioen werd, laat het ons ook zeker weten! Alle kandidaturen moeten voor 10 januari 2019 ingediend worden via www.denderleeuw.be/sportgala. Enkel online ingediende kandidaturen zijn geldig. Het volledige reglement is te verkrijgen op de Sportdienst of raadpleegbaar op www.denderleeuw.be/sportgala. Meer info bij de Sportdienst – 053 645 402 of sport@denderleeuw.be

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *