Wervelende fashionshow in kledingzaak Lilly A Paris te Aalst…

Aanstaande donderdagavond 10 oktober organiseert Julie Van den Bossche een fashionshow in haar winkel ‘Lilly A Paris’ Deze is gelegen ter hoogte van de 1 Meistraat 6, te Aalst. Deze wervelende fashionshow komt er in samenwerking met verschillende lokale partners. Hiermee is Lilly A Paris aan haar 18de editie toe. Wie aan Lilly A Paris denkt, denkt aan een multibrandstore voor dames met attitude en pit. De winkel brengt Parijs naar Aalst en geeft je het gevoel als een elegante Parisienne op de Champs Elysées te vertoeven. Donderdagavond 10 oktober vindt er een stijlvolle fall/winter fashionshow plaats in de shop zelf. Na afloop krijgen bezoekers de mogelijkheid te shoppen, aan 10 procent exclusieve korting.

Julie Van den Bossche is de trotse zaakvoerster van Lilly A Paris, een bloeiende zaak op rechteroever in Aalst. Het begon voor haar allemaal 9 jaar geleden, toen ze er aan de slag ging als jobstudent. Anderhalf jaar geleden nam ze zelf het heft in handen, en sindsdien staat ze aan het roer van Lilly A Paris. Ze verkoopt er een exclusief aanbod van verschillende betaalbare merken die nergens anders in de streek te vinden zijn. Merken waaronder Alix The Label, French Connection en Liv The Label. In een vingerknip tovert Julie een gepaste outfit voor elke gelegenheid uit haar hoed, met een ‘je ne sais quoi’ touch.

De show vindt aanstaande donderdag 10 oktober plaats in de winkel zelf, om 20.30 uur. De deuren gaan reeds open om 20.00 uur. Die avond wordt er ook samengewerkt met Skoll (Aalst), Juweliers Paul Ninove-Zottegem, Ateljee Boekee, Le Salon en Cozette esthetiek. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de beats van DJ MR. Z. Zin om een gezellige en ontspannende shopavond te beleven? Trommel je vriendinnen op en zak af naar de 1 Meistraat 6 in Aalst, bij Lilly A Paris. parkeren kan makkelijk in de omliggende straten of aan de oevers van de Dender, Josse Ringoirkaai en Frits de Wolfkaai.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *