Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH) ‘Win de vitrine’…

In deze laatste maand van ’t jaar zit men in Herzele niet stil, handelaars slaan de handen in elkaar onder het motto ‘Win de vitrine’. Een eindejaarsactie om ‘u’ tegen te zeggen. De voorbije weken en dagen zat de Herzelenaar met veel vraagtekens. Letterlijk en figuurlijk. Eerst waren er de vraagtekens op de ruiten van de voormalige Strijkwinkel op de Groenlaan. Daarna de witte vraagtekens op de straten her en der in onze gemeente. Een cabardouche in de strijkwinkel, een nieuwe locatie voor de kinderopvang, een bistro, de gemeentelijke diensten die gaan verhuizen, een nakende fusie met Sint-Lievens-Houtem. De wildste theorieën deden de ronde, maar niemand had het bij het rechte eind.

Op zondag 1 december 2019 kwam het verlossende antwoord van Heidi Knop, schepen van Lokale Economie. “Een vitrine… vol met cadeaus. Ter waarde van maar liefst 4000 euro. En iedereen die in december bij een Herzeelse ondernemer koopt… kan die winnen.” Een stunt van de nieuwe Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH). “Deze vitrine is een stunt van de Werkgroep Ondernemend Herzele, de voormalige Raad voor Lokale Economie”, vertelde schepen Knop. “Zij pakken uit met een eindejaarsactie om ‘u’ tegen te zeggen. Meer dan 70 Herzeelse ondernemers deden hun duit in het zakje om deze vitrine te vullen. Met waardebonnen, leuke cadeaus, gadgets, iets om te drinken of te eten en zoveel meer. Wie tussen 1 en 31 december bij één van die Herzeelse ondernemers koopt, maakt kans om deze goed gevulde vitrine te winnen. Bij elke aankoop krijgt de klant één of meerdere lotjes met daarop een uniek nummer. De lotjes kunnen gedeponeerd worden in een urne aan de balie van het gemeentehuis, tot en met vrijdagmiddag 3 januari. Op zondag 5 januari om 11.00 uur, tijdens de nieuwjaarsdrink voor alle inwoners in De Wattenfabriek worden er drie winnaars geloot.”

“Als schepen van Lokale Economie ben ik bijzonder trots op deze eindejaarsactie, en op alle ondernemers die hieraan meewerken. Het toont dat we in Herzele echt niet moeten onderdoen voor grotere of naburige steden en gemeenten. Onze Herzeelse ondernemers hebben heel wat te bieden en dat gaan ze de volgende maand extra in de verf zetten. Om die laatste Herzelenaren te overtuigen dat je niet ver hoeft te lopen om alles te kopen. Alvast bedankt om deze actie mee te ondersteunen. En niet vergeten…#ikkkoopinHerzele”, besluit schepen Knop.

Deelnemende ondernemers zijn: Figurelle, Ruka Shoe, Fietsen Philip, Jolie-Jolie, Hoeveslagerij Daem-Lambert, Medische Pedicure Vero, GT-Drive, Frituur ’t Plosj, Groenten en Fruitcentrale, KOKON, Eco & Fair, KAIA massagepraktijk, Hip Hoi, De Kruidenschuit, De Kollebloem, De Bronne, Brouwerij Vandenbossche, Kattekwaad, Hobbycenter Bauwens, Q wellness, Bvba Knop, BdW – Mode op maat, ARDJ bvba, Cocopelli, Velohuys BVBA, Tuinelectro & Deco, PUUR, Frituur Groenlaan, Vinifika duurzame wijnen, Architectuurburo TDCA bv-bvba, Jeanspoort, Raaf en Vos, Beauty in Balance, Den Eeuwigen Beenhouwer, Parfumerie Christophe, Joke’s Cosy House, Lingerie Meiklokje, Esthetiek Mieke, ’t Pralikske, Bakkerij De Vuyst, Wijndomein Pres De Gand, Benzinestation en carwash center Spetter, Studio MoSa, Kapsalon Silhouette, Slagerij Van Laethem, Skin care center Jill, Elly’s in broodjesland, Restaurant Alexandre, Traiteur De Plataan, Brouwerij De Ryck, Art on Nails, Jeanitex, Medische pedicure Tina, YOUGO taxi, Elektro Sound & Light Van Steenberghe, Optiek Nijs, Bizoux, Soshun -concept store-, Juwelier De Koker, Fishstix Productions, Foto Perfectie, Verdassur bvba.

Je vindt deze lijst ook op www.herzele.be/windevitrine. De wedstrijd loopt van 1 december 2019 tot en met 31 december 2019. Bij elke aankoop bij een deelnemende ondernemer ontvangt de klant een lotje met daarop een uniek nummer. Per aankoopschijf van 10 euro ontvangt de klant 1 lotje, met een maximum van 5 lotjes per aankoop. Het lotje bestaat uit twee delen. Het kleine strookje houdt de klant zelf bij. Het grote strookje deponeert de klant tussen maandag 2 december 2019 en vrijdag 3 januari 2020 in de daarvoor voorziene urne aan de balie van het gemeentehuis (Markt 20, Herzele). Dit kan van maandag t.e.m. vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur, met uitzondering van woensdag 25 en donderdag 26 december 2019 en woensdag 1 en donderdagnamiddag en –avond 2 januari 2020.

Op 5 januari 2020 om 11.00 uur worden tijdens de nieuwjaarsdrink voor alle inwoners van Herzele drie winnaars geloot (1ste prijs t.w.v. 2555 euro, 2de prijs t.w.v. 598 euro, 3de prijs t.w.v. 508 euro). De nummers van de winnende lotjes worden daarna ook bekend gemaakt via www.herzele.be en via de facebookpagina @lokaalbestuurHerzele. De drie winnaars kunnen hun prijzen op woensdag 15 januari 2020 na afspraak met de dienst Lokale economie (kmo@herzele.be of 053 60 70 84)  afhalen in het gebouw van de voormalige Strijkwinkel (Groenlaan 31, Herzele). Bij onregelmatigheden en wanneer een winnaar zich niet bekend maakt en/of zijn prijzen niet komt ophalen, wordt er een nieuw lottrekking voorzien. De deelnemende ondernemers en de leden van de Werkgroep Ondernemend Herzele (WOH) kunnen zelf niet deelnemen aan deze actie. Je vindt dit wedstrijdreglement ook op www.herzele.be/windevitrine.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *