Werken in de Moreelstraat zorgen voor hinder vanaf 7 juni…

Vanaf maandag 7 juni 2021 start in de Moreelstraat te Denderleeuw een aannemer met het maken van sleuven. Dit op vooraf vastgelegde locaties in de rijweg en de voetpaden om de ligging van de verschillende nutsleidingen te bepalen. De werken zullen maximaal 10 dagen duren. De sleuven worden gegraven ter hoogte van het kruispunt van de A. De Brabanterstraat/Moreelstraat, Bergstraat nrs. 15 en 22, kruispunt Moreelstraat/Zandplaatstraat, Moreelstraat nrs. 16 – 49 – 58/58A – 79 en rechtover nr 59. Bewoners dienen er rekening mee te houden dat inritten naar de woningen op deze locaties tijdelijk niet toegankelijk zullen zijn. Er wordt een parkeerverbod uitgezet ter hoogte van de sleuven. We vragen met aandrang aan de bewoners om dit parkeerverbod te respecteren. Enerzijds om de werken vlot te laten voorlopen, anderzijds om op elke tijdstip de doorgang voor de veiligheidsdiensten te kunnen garanderen.

Tijdens deze werken is het kruispunt Moreelstraat met de A. De Brabanterstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleiding van de A. De Brabanterstraat richting Liedekerke loopt via Bergstraat, Trapstraat en Neerstraat.

Ook het kruispunt Moreelstraat met de Zandplaatstraat is afgesloten. De omleiding voor het verkeer komende vanuit de richting van Liedekerke loopt via Trapstraat, Neerstraat en Bergstraat. Plaatselijk verkeer is toegelaten in de A. De Brabanterstraat, tussen de Bergstraat en de Neerstraat; Moreelstraat, tussen de J. Sonckstraat en de A. De Brabanterstraat; Zandplaatstraat, tussen de Trapstraat en de J. Sonckstraat. Waar nodig wordt het éénrichtingsverkeer tijdens de periode van werken tijdelijk opgeheven.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *