Wegversmalling op Iddergemsesteenweg is proefopstelling…

Het gemeentepersoneel van de Dienst Openbare werken, dat sinds de nieuwe legislatuur onder de bevoegdheid valt van Bart Welleman, plaatste gisteren een voorlopige proefopstelling voor een wegversmalling op de Iddergemsesteenweg in Denderhoutem. Dit is niet naar de zin van de bewoners, en de bestuurders die dagelijks via deze straat naar de Expresweg of andersom moeten rijden. Laat staan dat je dit dan nog moet doen tijdens de spitsuren, dan is het hek helemaal van de dam.

Op de sociale media liep het gisterennamiddag meteen storm nadat Bart Welleman een foto had gepost op zijn profiel. De buurtbewoners werden per brief verwittigd van de nieuwe situatie. Buschauffeurs die rijden voor De Lijn betreuren deze opstelling, en vrezen voor nog meer vertragingen. Ook een plaatselijke garagehouder is niet te spreken over de nieuwe maatregel. Het proefproject wordt binnen drie maanden geanalyseerd. Stof tot nadenken, waar het laatste woord nog niet van is gezegd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wegversmalling op Iddergemsesteenweg is proefopstelling…

  1. De Neve schreef:

    Waar is dat voor nodig??? Ik passeer daar dagelijks op verschillende tijdstippen en kan niet zeggen dat daar hard gereden wordt. Het zal het verkeer alleen maar ophouden, vooral tijdens de spitsuren. Is het ook niet de taak van een gemeentebestuur om een vloeiende verkeersdoorgang te garanderen? Dat zal met deze opstelling al zeker niet gebeuren. Rare kronkels maakt men hier, letterlijk en figuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *