Wees welgekomen op de Bake Off Ninof 2.0…

De stad Ninove organiseert voor het tweede jaar op rij, in samenwerking met de bib, een Bake Off Ninof 2.0 wedstrijd. Deze activiteit kadert in de reeks ‘Rond Erato. De Zaterdagen van de Bib’, waarmee de bib haar collectie en bezoekers met elkaar wil verbinden. De bakwedstrijd vorig jaar was een groot succes! Daarom organiseren we dit jaar graag een vervolg. Het principe blijft hetzelfde: denk aan een soort van wedstrijd in cake en taart bakken. Wij bezorgen op voorhand een recept als leidraad, jij doet de rest. Het recept volgen hoeft niet, je bent volledig vrij. Op het einde van de rit kiest de professionele jury een winnaar uit.

Benieuwd wat we dit jaar mogen proeven, wij kijken er alvast naar uit! Als bezoeker én proever ben je uiteraard ook meer dan welkom. Opgelet: wil je meedoen aan de bakwedstrijd? Schrijf je dan online in of via bib@ninove.be. Inschrijven is gratis. Om langs te komen, hoef je je niet in te schrijven.

Zelf niet zo een bakker? Kom tussen 14.00 en 19.00 uur naar de tent aan het oud stadhuis en koop er een lekker stuk taart van de deelnemers. De opbrengst gaat naar de Warmste Week! PRAKTISCH: Zaterdag 14 december om 11.00 uur, in het leescafé van de bib. Bak je graag mee?, schrijf je dan in via de website of stuur een mailtje naar bib@ninove.be.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *