Vrouw uit Kerksken wint 2,5 miljoen euro met Lotto-Jackpot in krantenwinkel van Bart Gees…

45 jaar meespelen met Lotto en vooral tevreden moeten zijn met kleinere winstbedragen, maar nooit stoppen met dromen en dan…de grote Jackpot winnen wanneer je gepensioneerd bent. Wie zou er niet voor tekenen? Het bedrag van 2.500.000 miljoen euro is wat een Oost-Vlaamse 65+’er won op zaterdag 2 september 2023 en daar was iedereen in haar gezin heel erg blij mee: “Partner, kinderen en kleinkinderen…het hoeft geen betoog dat iedereen extatisch was bij het nieuws dat ik hen mocht vertellen”, aldus de verraste, maar gelukkige winnares. “Ik speel al sinds het begin mee in de krantenwinkel en altijd met dezelfde cijfers.

Ook EuroMillions, Win for Life of Subito durf ik al eens uit te proberen.” En nu mevrouw? “Het staat als een paal boven water dat iedereen in ons gezin zal delen in het geluk”, aldus de nieuwbakken miljonair. “Zelf denk ik vooral aan een aantal broodnodige verbouwingen in ons huis én aan een nieuw vervoersmiddel. Of dat een auto wordt, een nieuwe (elektrische) fiets of iets anders, dat weet ik nog niet. Alleen een Harley Davidson wordt het wellicht niet” (lacht).

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, werd deze voormiddag een symbolisch cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan Mr Bart Gees, de uitbater van het dagbladhandel Bart Gees op het Kerkskendorp 41, te 9451 Haaltert. In de laatste 20 jaar is het geluk regelmatig gevallen;  sinds 2003 zijn er gedurende de jaren heen bedragen zoals €541.548, €153.922, €76.220, €50.362, 27.587€, en €10.000 (meerder malen) gevallen. A lucky point of sales dus.

Lotto is al meer dan 40 jaar het iconische en geliefde trekkingsspel van alle Belgen. In 2022 mochten 40 mensen zichzelf Lotto-Jackpotwinnaar (zes juiste nummers) noemen, waarvan 29 gelukkige winnaars ook miljonair zijn. In 2023 zijn er tot nu toe al 36 Jackpotwinnaars (6 juiste nummers)  waarvan 29 miljonairs. We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat Lotto ook dit jaar heel veel spelers gelukkig maakt. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar.

Dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij wordt jaarlijks € 345 miljoen geherinvesteerd in de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten. Zo zorgen we er allemaal samen voor dat onze samenleving een klein beetje warmer en inclusiever wordt.

De Nationale Loterij bezit het internationaal Verantwoord spel-certificaat. De verkoop van onze producten aan minderjarigen is verboden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *