Vooral muziek en sfeer op ‘Rechteroever Feesten’ in Ninove…

In het eerste weekend van augustus is het een traditie  dat de bewoners van den Burchtdam hun zomerkermis vieren. Sinds enkele jaren is deze kermis terug aan het heropleven, mede dankzij de Handelswijk Rechteroever, die zorgt voor vermaak op het Dr. Hemerijckxsplein. Men heeft de feesten ook meteen naar zijn eigen hand gezet, het kreeg de naam Rechteroever Feesten mee. Ieder jaar zorgt het bestuur voor voldoende animo, en vraagt men enkele artiesten of een groep op het podium. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Op zondag 4 augustus kan je gratis komen meegenieten van Luna 6, 50 Tinten Brijs, en Ambissadeurs. Als afsluiter zorgt ook nu weer Deejay Tim voor de nodige ambiance.

Luna 6 bestaat uit twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist. Deze magische pop-rock-dance cocktail doet vonken overslaan! 50 Tinten Brijs is spontaan geboren uit een té intieme vriendschap tussen zes muzikanten. Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands, besloten ze het ‘Engels met haar op’ links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een ‘moedertalig’ repertoire.
Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene… Enkel rock hoor ik u denken? Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes (de lijst is eindeloos) komen aan bod.
50 Tinten Brijs past zich graag aan elk publiek aan en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland. Ze staan vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

De hoofdbrok van de avond zijn Ambissadeurs, Vlaanderens nummer 1 partyband. Een ambianceband met rasentertainers! Deze muzikanten stonden al op het podium met o.a. Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizz-wereld. Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel: evenementen naar een hoger niveau brengen. Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven, konden ze niet vermoeden dat De Ambissadeurs hun toppers onder handen gingen nemen. De groove, de feeling, de danspassen… hun hits kregen vorm in een interactieve en wervelende show, die al menige dansvloer tot de nok vulde met gillende vrouwen, bronstige mannen en flauwvallende oma’s. Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike: stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys die de dansvloer doen branden!

De Rechteroever Feesten beginnen zondag 4 augustus vanaf 15.00 uur. Iedereen welkom op het Dr Hemerijckxplein ter hoogte van de Burchtdam te Ninove.

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *