Vonk stuurt nieuwjaarsshow virtueel de lucht in…

Op vrijdag 26 februari zendt VONK live een nieuwjaarsshow uit vanuit jeugdcentrum CINEMA op de Hopmarkt in Aalst. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie steekt in een fris (corona)-jasje: een show waarin teruggeblikt wordt op 2020 en het Sjalotje uitgereikt wordt voor de meest verdienstelijke jongere of jeugdvereniging van dat jaar. Een jaar geleden was er nog sprake van een echte receptie in jeugdhuis Ypsilon. Dit jaar trekt VONK naar jeugd ontmoetingscentrum CINEMA. Ze bieden een show aan voor en door jongeren, zo brengen enkele jonge Aalstenaars hun verhaal van 2020: over hun jeugdbeweging, kortfilm of zotte onderneming! De show wil ook een terugblik bieden op het jaar van VONK: de motiverende en muzikale blokfilmpjes, de aangepaste versie van dag van de jeugdbeweging of de enquête rond mentaal welzijn, ze komen allemaal aan bod!

Ook de uitreiking van het Sjalotje voor de meest verdienstelijke jongere of jeugdvereniging van het afgelopen jaar wordt uitgereikt. Vorig jaar mocht KSA Sint-Maarten die prijs mee naar huis nemen, dit jaar maken Buurtwild/t, jeugdhuis Ypsilon, de Online Jeugdbeweging en Scouts Sint-Goedele kans op de prijs.

Wie met het Sjalotje naar huis gaat, kom je te weten tijdens de nieuwjaarsshow op vrijdag 26 februari om 20.00 uur, live te volgen via www.geencinema.be.

 

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *