Vlieg tijdens de vierde fietstocht in Lede ‘Dwars door Lede’…

De fietstocht Dwars door Lede is in Lede al lang een vaste waarde in het zomeraanbod. Voor het vierde jaar slaan de bibliotheek, de sportraad en de sportdienst de handen in elkaar en bundelen als Vlieg Dwars door Lede sport, muziek & cultuur. Op donderdag 15 augustus is iedereen vanaf 14u welkom op Sportcomplex De Ommegang. Daar zorgen we voor een aangepast onthaal en kan iedereen zich inschrijven. Kinderen betalen 3 euro, vanaf 12 jaar betaal je 5 euro. Alle deelnemers krijgen een drankje, een ijsje en een gadget. Deelnemers krijgen ook een voordeelbon voor een ‘vliegworst’.

Voor sportievelingen voorzien we een tocht van 30 km langs een mooi parcours. Families met kinderen en rustige fietsers kunnen opteren voor het parcours van 15 km. Beide routes worden voorzien van begeleiding en volgwagens. Er is een tussenstop voorzien waar je iets kan drinken. Halverwege de fietstocht en ook na de fietstocht worden jullie verwelkomd door folkgroep Ambrazar! Vijf eigenzinnige Brugse knapen die doorheen hun vriendschap en liefde voor muziek een repertoire hebben opgebouwd van folkmuziek waar geen genre op te plakken is. Na negen jaar op de planken hebben ze een eigen podiumstijl ontwikkeld waar het enthousiasme weerklinkt in de op elkaar ingespeelde instrumenten.

Deze activiteit is een UitPAS-activiteit: je kan een punt sparen en het UiTpas- kansentarief is geldig. Vlieg zet in de zomermaanden de cultuur- en vrijetijdshuizen in de picture: in Lede gebeurt dit door het knutselen van een smaakkunstwerk bij de jeugddienst en de bibliotheek; door 2 smakelijke speurtochten in de bib van Lede én die van Oordegem; en door deze vierde editie van Vlieg Dwars door Lede. Inschrijven vanaf 14.00 uur, vertrek om 14.30 uur aan Sportcomplex De Ommegang, aankomst wordt voorzien rond 17.30 uur. Alle info op vlieg.lede.be

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *