Vlaams Belang Haaltert heeft reactie op persartikels aangaande ontslag Laurent Volckaert binnen Lokaal Bestuur Haaltert…

Vlaams Belang Haaltert neemt zowel op afdeling- als op fractieniveau akte van het feit dat schepen Volckaert naar de uitgang wordt geduwd, en zelfs binnen de afdeling op een zijspoor dreigt te komen. Dit komt allerminst als een verrassing binnen VB Haaltert. L. Volckaert lijkt ons zowel in stemgedrag als in beleidskeuzes net iets té lang té meegaand geweest met mevrouw Baeyens, en dan kom je uiteindelijk op een punt dat buigen barsten wordt. Het artikel in de de verschillende nieuwsbladen en nieuwswebsites waaronder ook Persregio Dender vat eigenlijk goed samen hoe deze gemeente bestuurd wordt o.l.v. mevrouw Baeyens.

Tien dagen voor de gemeenteraad wordt een punt geagendeerd om ter stemming te brengen en alles wordt al gecommuniceerd alsof het in kannen en kruiken is. De stoel van de heer Volckaert is nog niet koud of hij is al ingenomen door één van de discipelen van de burgemeester. “De Haaltertse gemeenteraad blijkt andermaal een slecht georchestreerde poppenkast. En CD&V-schepen Van Keymolen, zij kijkt alvast goedkeurend mee,” aldus Jens Van der Kelen, de woordvoerder voor Vlaams Belang Haaltert.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *