Viane zet alles in gereedheid voor zijn jaarlijkse kermis…

Het afsluiten van de zomer gebeurt in Viane de laatste jaren steevast met een swingend kermisweekend. ‘Viane Viert vzw’ heeft getracht om dankzij de steun van enkele lokale sponsors en de stad Geraardsbergen er opnieuw een swingende kermis van te maken. Op zondag zetten we vanaf 12.00 uur zetten onze eerste passen op de dansvloer op life muziek en de kids worden vanaf 15.00 uur verwend door ‘Krissy’s kinderanimatie’ en ballonplooier ‘Grimballo’. De headliner van dit jaar hoeft eigenlijk geen introductie. ‘Als de dag van Toen’, ‘Zo ver weg’, ‘Doe het Licht maar uit’ en vele andere hits kan menig Vlaming nog meebrullen. ‘Mama’s Jasje’ zal dit jaar dus gegarandeerd het Vianeplein opnieuw laten swingen zoals de voorbije jaren.

Om iedereen alvast op te warmen zal voor hun optreden ‘Nico zingt Hazes’ de hits van André Hazes te berde brengen en na de hoofdact gooien we met de 6de handjesworp opnieuw met waardevolle geldprijzen. Dé klassieker die kermiszondag steevast een rockend & rollend afsluit is uiteraard de covergroep ‘The Friends Collection’. Niet enkel zondag, maar het ganse kermisweekend zijn er nog tal van andere activiteiten in Viane.

Op vrijdag is er in Café El Corazón een Bingoavond. Op zaterdag vindt er in het Ontmoetingscentrum een petanquetornooi plaats en ’s avonds kan men in Huis Ansiau heerlijk smullen op een Mosselfestijn (op reservatie!). Naast de optredens van voornoemde artiesten wordt op zondag vanaf 11.30 uur ook nog gezorgd voor een lekkere barbecue door beenhouwerij ’t Slachthuis en is er in Museum ’t Aloam een tentoonstelling van kunstenaar Yves Poelman en dochter, een demonstratie van oude ambachten en een kermiscafé. Op maandag 16 september start de 59ste Grote Prijs Paul Borremans om 14.00 uur, nadien sluit men het kermisweekend dansend af op de Afterparty in Café El Corazón. En omdat we in Viane graag blijven vieren doen we op vrijdag 20 september gewoon door! De jongeren van Viane Viert organiseren dan hun AMVIANCE-fuif waar iedereen de beentjes kan losgooien op hits van vroeger en nu gebracht door de klasse DJ’s Boogerworm, Sideffect en Lars Vegas! Viane Viert opnieuw! En iedereen mag het weten!

 

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *