Vervolg op ‘Carnaval in beeld 2019’ komt, maar wel vertraagd…

In navolging van de eerste uitgave ‘Carnaval in beeld 2019’, was het plan om een tweede editie uit te brengen. “Spijtig genoeg moeten we dit uitstellen door de huidige crisis, zegt een van de initiatiefnemers Alex De Kegel. Links bovenaan in dit persbericht ziet u al een voorbeeld van hoe de cover van deze tweede editie er zou kunnen uitzien, deze kan wel nog geactualiseerd worden achteraf. De initiatiefnemers willen iedereen op de hoogte brengen van hun intenties, zodat de mensen weten dat er wel degelijk een vervolg zal komen op de eerste editie.

in navolging van de eerste uitgave ‘Carnaval in beeld 2019’ was het plan om ook dit jaar alle beelden uit onze stoet te bundelen in een nieuwe mooie editie. “We waren volop in voorbereiding om onze productie op te starten, toen corona van achter de hoek kwam gluren… Aangezien wij beroep doen op sponsors om de kostprijs van het boek laag te houden, en we deze mensen nu niet op kosten willen jagen, hebben we dan ook besloten om de verschijning van de 2de editie uit te stellen,” zegt Paul Van Impe. We zullen er een editie 2020/2021 van maken, waar we dan ook de (eventuele) initiatieven die er in 2021 genomen worden voor carnaval, een apart hoofdstuk zullen in geven.

Dus geen paniek, het overzicht van de stoet van 2020 komt er nog aan, maar met wat vertraging. Voor de geïnteresseerden: er zijn nog een aantal exemplaren van ‘Carnaval in beeld 2019’ te verkrijgen. Als je 30 euro overschrijft op rekeningnummer BE77 7360 6114 6642 – DE KEGEL – VAN IMPE met vermelding van ‘Carnaval in beeld 2019’ en je naam en adres dan bezorgen je graag een exemplaar van het boek. Je kan ook een bericht sturen via messenger naar Carnaval in beeld of naar Alex De Kegel of fotoboek@graphicconsult.be.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *