Verras de papa op een beestig en geestig moment…

Volgende week zondag is het vaderdag. Met de steun van de provincie Oost-Vlaanderen verwelkomen 8 landbouwers de papa’s en hun gezin op hun boerderij, in hun serre of op hun weides. Voor een ontbijt, een wandeling of een andere smakelijke activiteit. Leentje Grillaert, gedeputeerde voor landbouw (CD&V): “Met dit initiatief ‘Verras papa, beestig en geestig’ breien we een vervolg aan het vroegere Vaderdagontbij met streek- en hoeveproducten en willen we de toewijding van onze Oost-Vlaamse boeren tonen, hun lekkere producten laten proeven en vooral ook een leuke vaderdag bieden aan de bezoekers.”

In Impe verwachten Dirk en Karlien je op Geitenboerderij de Klaverlochting voor het ontbijt. Je kan dat opeten op je zelf meegebracht picknickdeken in de weide of aan een tafeltje met stoelen in de stal. Na het ontbijt kunnen de kinderen de geitjes bezoeken.

Nadien kan je in Meldert terecht op het groenselhof Ons Dagelijks Groen van de familie De Neef voor een middag of avond-picknick. Er wordt een voor- en hoofdgerecht geserveerd en dessert, van eigen makelij of van collega’s uit de buurt.

Inschrijven is verplicht. Wees er snel bij want de plaatsen, in verschillende tijdslots, zijn beperkt. Alle nodige info vind je via op www.oost-vlaanderen.be/vaderdag.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *