Veiliger de (elektrische) fiets op met kwb-Nederboelare…

De interesse in (elektrisch) fietsen nam de laatste jaren snel toe. Helaas heeft dat ook tot gevolg dat er meer ongevallen met fietsers gebeuren. Om jouw veiligheid te verhogen wanneer je je met de fiets in het verkeer begeeft, organiseert kwb-Nederboelare de workshop ‘Veilig op de fiets’. Daarin worden verkeerssituaties in beeld gebracht vanuit het oogpunt van de fietser. Je kennis van het verkeersreglement krijgt een opfrissing, met extra aandacht voor de dingen die belangrijk zijn voor fiets, en daarnaast worden heel wat praktische tips gegeven om het veilig te houden op de weg. De workshop bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

“Deze workshop is voor iedere fietser interessant”, benadrukt Patrick Franceus van Nederboelare. “Of je nu alleen of in groep fietst, met een gewone fiets, racefiets of elektrische fiets, onze fietsexpert heeft tips voor iedereen!”

De activiteit vindt plaats op 26 april tussen 19.30 en 22.00 uur aan zaal ‘de Reep’. Eigen fiets meebrengen is een noodzaak. Deelnemen is gratis voor KWB)leden, niet-leden betalen 3 euro. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12. Inschrijven is verplicht. Dit kan via mail patrickfranceus@gmail.com of telefonisch op het nummer 0477 54 39 55.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *