Veel schoon volk bij opening nieuwe bib in Denderhoutem…

Op zaterdag 9 november werd het nieuwe bibliotheekfiliaal in Denderhoutem feestelijk geopend. De deuren van het oude filiaal aan de Adv. de Backerstraat werden voorgoed dichtgetrokken, nadat de huidig bibliothecaris het laatste nog aanwezige boek meenam. Na maanden van hard werken en heel wat verbouwingen, waar een kostenplaatje aan vasthaakt van om en bij de 120.000 euro, was het eindelijk zover. Het nieuwe bibliotheekfiliaal dat in de oude pastorijgebouwen werd opgetrokken werd feestelijk geopend. Dit gebeurde onder massale belangstelling van menig Atomnaar.

Naast een zo goed als voltallig college van burgemeester en schepenen werd het lint door huidig burgemeester Veerle Baeyens (N-VA)  doorgeknipt. Schepen van Feestelijkheden Bart Ottoy (CD&V) hield een korte toespraak, en verwelkomde iedereen om de nieuwe bib te bezoeken bij een goed glas en een hapje dat werd aangeboden door het gemeentebestuur. De Koninklijke muziekmaatschappij ‘Moed en Volharding’ zorgde voor een sfeervolle noot.

Herman verbruggen, alias Markske Vertongen uit FC De Kampioenen nam ruimschoots de tijd om de strips te signeren. Ook Mathias Vergels die we beter kennen als Lowieke uit de succesvolle serie Thuis was ook op de afspraak. De kinderen konden op de foto bij een Green Screen, of hadden de mogelijkheid om zich te laten Grimeren.

Het nieuwe bibliotheekfiliaal is gevestigd ter hoogte van de Nieuwstraat 6, te 9450 Denderhoutem. Uitlenen in het nieuwe bibfiliaal kan vanaf dinsdag 12 november. Meer beelden van het nieuwe bibliotheekfiliaal zijn te zien op onze Facebook-pagina. Bekijk ook onze reportage op ons gekende YouTube-kanaal, en abonneer je onmiddellijk, zo ben je altijd als eerste mee tijdens de premières.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *