Vandaal schudt net geplaatste palen los langs wandelpad…

Het lokaal bestuur Haaltert liet begin mei 2020 het voetwegeltje tussen de Kapellestraat en de Steenstraat in de Haaltertse deelgemeente Denderhoutem aanleggen in beton. Enkele jaren eerder was dit al het geval voor verschillende voetwegeltje zoals de doorsteek van de Kapellestraat naar de Knipperhoek, en aan de Dwarsstraat richting woonzorgcentrum en sporthal Denderhoutem. Ook ter hoogte van de Vondelbaan werd de doorsteek naar Koekelberg in beton gegoten, wat het voor velen een stuk makkelijker maakt om op een veiligere manier van een wandelingetje of fietstocht te genieten.

Nu het beton uitgedroogd is aan het wandelpad ter hoogte van de Kapellestraat richting Dries, is een aannemer, in dit geval tuinwerken Beeckman, gestart met het plaatsen van een nieuwe afsluiting langs één kant van de voetwegel. Jammer genoeg heeft één bepaalde persoon er moeite mee, want voor de tweede dag op rij houdt deze man zich bezig met het omver duwen van de vers geplaatste betonnen palen. De palen worden in beton geplaatst, maar hebben enkele uren nodig om zich vast te zetten in het beton.

Gelukkig zijn er nu beelden verschenen waarop te zien is hoe de man, enkele uren nadat het personeel van Tuinwerken Beeckman verdwenen is, de betonpalen schuin duwt. Dit zijn echt criminele feiten die niet door de beugel kunnen. Vandaar dat wij met onze redactie u deze beelden niet willen onthouden. Klik onderaan in beeld op het pijltje.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *