Update: Nand (14j.) en Alejandro (10j.) uit Roosdaal vermist…

De jongens die afgelopen zondag wegliepen uit het Medisch Pedagogisch Centrum Sint-Franciscus in Roosdaal, zijn dinsdag goed en wel teruggevonden. De twee verblijven in de open instelling en waren sinds zondag na een uitstapje niet meer teruggekeerd. Het gebeurd wel vaker dat er kinderen weglopen in de open instelling, maar door corona is de drang om weg te lopen nog groter, zeker nu ook nog eens de scholen gesloten zijn. Alejandro is afkomstig uit Haaltert, de familie is erg tevreden dat de jongens na hun avontuur, goed en wel terug zijn.

Persregio Dender schreef eerder: Maandagavond heeft Child Focus een opsporingsbericht verspreid voor twee jongeren, Nand Gloris (14) en Alejandro De Gols (10), beiden afkomstig uit Roosdaal, die sinds zondag vermist zijn. Nand is 1,65 meter groot en is normaal gebouwd. Hij heeft bruine ogen en kort, bruin haar. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een rode sweater met kap met opschrift ‘WB Boundaries’, een beige jeansbroek, een zwarte pet van ‘New York Yankees’ en zwarte schoenen met witte zool.

Alejandro is 1,30 meter groot en heeft een tengere lichaamsbouw. Hij heeft blauw groene ogen en kort donkerbruin haar. De jongen draagt een bril met zwart montuur en op het moment van zijn verdwijning droeg hij een groene T-shirt en een jeans.

Wie Nand en Alejandro heeft gezien of weet waar ze verblijven, wordt gevraagd contact op te nemen met Child Focus via het nummer 116 000. Informatie doorgeven kan ook via de app ChildRescue of bij de politie via het nummer 0800/30.300.

(Foto: Child Focus)

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *