Tweede single voor Jim Cole in kader van coronapandemie…

Wat doet een artiest tijdens de corona periode, wanneer alle culturele evenementen op hold staan, en iedereen in zijn kot moet blijven. Inderdaad dan vult men zijn vrijgekomen tijd met het opnemen van een parodie op een bestaand nummer in het kader van corona. In het voorjaar bracht Jim Cole, bijgestaan door zijn twee fantastische kids een parodie op het nummer Regulate. Nu enkele maanden later neemt de all round music man het nummer Ice Ice Baby van Vanilla Ice onder handen. Hij maakte er La La Lockdown van. We laten de man zelf aan het woord.

“Het is alweer acht maanden geleden dat de eerste lockdown uitbrak en ik samen met mijn zoontjes een coronaparodie maakte van het nummer Regulate (Thuisblijven!)”, zegt Jimmy Colman. Dit clipje kreeg heel veel respons, haalde het VRT journaal, werd gedraaid in de Ochtendshow van Michèle Cuvelier en die van Peter Van de Veire, werd gedraaid op TV Oost, Eclips TV en was te zien via een link bij Persregio Dender. De boodschap was toen glashelder: Blijf thuis!

Aangezien we opnieuw in lockdown zitten hebben mijn zoontjes en ik nu de klassieker ‘Ice Ice Baby’ van ‘Vanilla Ice’ onder handen genomen. Deze heet nu toepasselijk ‘La La Lockdown’. “Ik wil met deze ironische video nogmaals de nodige aandacht vestigen op het feit dat we allemaal in hetzelfde bootje zitten en we samen het tij kunnen keren, indien we alle koppen in dezelfde richting krijgen, zegt de in Geraardsbergen wonende Jim Cole.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *