Trejater speelt de komische triller ‘Het Witte Broodslijk’…

De toneelvereniging vzw Trejater speelt eind volgende maand en begin december ‘Het Witte Broodslijk’. Een komische triller van Paul Coppens en Guy Didelez, in een regie van Jan François. Wanneer Patsy en Mark tijdens hun eerste huwelijksnacht hun woning betrekken, worden ze geconfronteerd met een huwelijksgrap die wel kan tellen… In hun slaapkamer wachten hen zeven flink uit de kluiten gewassen varkens, die weggehaald zijn uit de stal van hun buurman, boer Amedee. Gelukkig is die dadelijk bereid om midden in de nacht, samen met zijn knecht, de varkens terug te komen ophalen. Maar tijdens deze ‘manoeuvres’ verdwijnt de knecht spoorloos.

Enige tijd later vindt Mark hem terug in de ingemaakte kast. Dood en met een vleesmes in zijn rug! Mark besluit dit voor zijn kersverse bruidje verborgen te houden. Maar het lijkt erop dat dit niet zo eenvoudig zal zijn, want korte tijd later ontvangt hij een mysterieus telefoontje, waarin iemand hem van moord beschuldigt…

Dit is het begin van een hele reeks komische en tegelijk geheimzinnige gebeurtenissen, waarin het pas getrouwde koppeltje verwikkeld zal raken. Het Witte Broodslijk: ook tijdens de wittebroodsweken kan het niet altijd kaviaar zijn.

De voorstellingen gaan door op vrij 26/11 en 3/12 om 20.00 uur, zat 27/11 en 4/12 ook om 20.00 uur, en zon 28/11 om 15.00 uur, in zaal Volkskring te Nieuwerkerken. Kaarten te verkrijgen aan 9 euro p.p. bij alle spelers Reservatie vereist via mail trejater@hotmail.com of vanaf 15 oktober telefonisch op 0485 86 22 98 (enkel zondag vanaf 15.00 uur en woensdag vanaf 19.00 uur).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *