Trejater herneemt afgelaste productie ‘Het wittebroodslijk”…

Door de corona die nog volop de kop op stak in het jaar 2021, voelde toneelvereniging Trejater vzw uit Nieuwerkerken zich genoodzaakt om de voorstellingen te staken. Nu het leven weer stilaan zijn normale gang beloopt, heeft men besloten om de voorstelling van ‘Het Wittebroodslijk’ te hernemen. De huwelijksdag van Timmy en Maja is perfect verlopen. Ze verlangen naar hun eerste huwelijksnacht. Wanneer ze thuis komen, lijken ze eerst van alle fratsen gespaard gebleven. Tot ze hun slaapkamer binnenkomen en er allerlei pluimvee aantreffen. Buurman, boer Geert, snelt ter hulp om de dieren op te halen. Terug naar de huwelijksnacht denken Timmy en Maja! Tot Timmy een andere huiveringwekkende ontdekking doet in het huisje. Bovendien ontvangt hij een mysterieus telefoontje, waarin iemand hem van moord beschuldigt…

Dit is het begin van een hele reeks komische en tegelijk geheimzinnige gebeurtenissen, waarin het pasgetrouwde koppeltje verwikkeld raakt.”Het wittebroodslijk” is een komische thriller van Paul Coppens en Guy Didelez in een regie van Jan François. De voorstellingen gaan door op vrijdag 4/11 en 11/11 om 20.00 uur, zaterdag 5/11 en 12/11 om 20.00 uur, zondag 6/11 om 15.00 uur in zaal Volkskring te Nieuwerkerken.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle leden aan 9 euro p.p.. Reservatie is vereist via mail trejater@hotmail.com of via telefoonnummer 0485 86 22 98 (vanaf 26/09 bereikbaar op zondag vanaf 15.00 uur en op woensdag vanaf 19.00 uur).

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *