Toneelgroep Torengalm speelt stuk om nooit te vergeten…

Toneelgroep Torengalm brengt tijdens het weekend van 25, 26 en 27 november eerstkomende een komedie van Alan Ayckbourn in een regie van Els Borms in CC De Steenoven in Herzele. Torengalm heeft het genoegen om u voor te stellen aan de vooraanstaande familie Van de Ven en hun relatieproblemen, in een tijdlijn die tegelijkertijd voorwaarts en achterwaarts loopt en ter plaatse blijft hangen in een ‘mediterraan’ restaurant, of iets dat er de romantische schone schijn van wil dragen.

Alles speelt zich af op een zaterdagavond rond 22.30 uur. Een verjaardagsetentje loopt op zijn einde. Irène en haar schoondochter Stephanie keuvelen wat na over de gekregen geschenken. Haar man Albert is met zijn oudste zoon Patrick in een discussie verwikkeld over wat onduidelijkheden op de firma. Eric, de jongste zoon, is bezorgd over zijn vriendin Cindy die kennelijk te veel gedronken heeft. Dit alles terwijl Felice, of is het Tuto, of beter Dimitros, – neen, Giorgos – juist, Luigi, probeert iedereen op zijn wenken te bedienen.

Op de planken: Bruno Debbaut, Tom Hofman, Chloë Remy, Yasmien Schollaert, Peter Souffriau, Jo Van Damme en Ann Van den Steen. Kaarten zijn te reserveren via www.torengalm.be of 0486 22 80 43

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *