Toneelgroep Torengalm brengt Per(r)ongeluk…

Toneelgroep Torengalm brengt na 1,5 jaar uitstel tijdens het weekend van 26, 27 en 28 november een komedie van Pol Anrys in een regie van Derrek De Groote in CC De Steenoven in Herzele. Frederik en Isabelle hebben op het laatste perron van het station, perron 12, ruzie over hun toekomstig huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt, gooit Isabelle haar dure verlovingsring die ze van Frederik heeft gekregen weg over de balustrade aan de rand van het perron. De ring komt terecht op een braakliggend stuk terrein waar een aantal clochards en bedelaars huizen onder de twee bruggen van het station. In de buurt wordt dit terrein, perron 13 genoemd.

Als Frederik even later op het terrein verschijnt om de ring te zoeken, blijkt deze onvindbaar. Tijdens het zoeken naar de ring leert hij de mensen die onder de bruggen huizen kennen.  Er zijn de oude Achiel en zijn blinde broer Ronny die onder brug 1 huizen en Rita en Vanessa twee onbetrouwbare bedelaars en Suzy, een 18-jarig hoogzwanger meisje, die onder brug 2 verblijven.

Wie heeft de ring?  Komt het nog goed tussen Frederik en Isabelle? Wanneer bevalt Suzy? Slagen Rita en Vanessa er in om Achiel en Ronny van het terrein weg te pesten en zo de alleenheerschappij over perron 13 te bekomen…? Heel wat vragen dus die een antwoord vinden in deze romantische komedie die bij wijlen ontroert en dan weer spannend of heel grappig is! Kaarten zijn te reserveren via www.torengalm.be of 0486 22 80 43.

Op de planken: Bruno Debbaut, Patrick Erauw, Ellen Hoebeke, Freya Patho, Peter Souffriau, Petra Stevens, Jo Van Damme en Bea Van Steenberghe.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *