Tijdens eindejaar geen voorstellingen bij ‘Hand in Hand’…

Eind vorige week werd na de bestuursvergadering bij toneelbond ‘Hand in Hand’ uit Denderhoutem het wijselijk besluit genomen om tijdens de eindejaarsdagen van 2020 geen toneelvoorstellingen te geven. Het is een jaarlijkse traditie die al meer dan 67 jaar stand houdt, maar die nu toch zoals zovele evenementen in zijn oorspronkelijke vorm, niet kan doorgaan. Door de huidige situatie veroorzaakt door het Covid-19 virus is het onmogelijk om toneelrepetities en voorstellingen op een veilige manier te laten doorgaan.

Toneelbond ‘Hand in Hand’ Denderhoutem voorziet daarom geen opvoeringen in de komende  kerstperiode 2020. Men kijkt hoopvol uit naar volgend jaar, en men wenst alle toeschouwers, sponsors, medewerkers en spelers, alsook hun families een gezond eindejaar toe.

De Toneelbond ‘Hand in Hand’ werd gesticht in mei 1953. Indertijd als steun voor de pasgebouwde Parochiale zaal ‘Hand in Hand’. Ieder jaar wordt er één toneelproductie gebracht van telkens een 5 à 7 tal opvoeringen. Een traditie is dat de opvoeringen steeds doorgaan in de kerstperiode met als hoogtepunt Kerstmisdag en tweede kerstdag. De toneeldagen voor Denderhoutemnaren.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *