Ticketverkoop CC De Abdij start maandag 31 augustus…

Maandag 31 augustus start de ticketverkoop voor seizoen 2020-2021 in CC De Abdij. Het belooft op zijn minst een boeiend jaar te worden, de medewerkers van De Abdij zijn er alvast klaar voor, en kijkt ernaar uit om haar publiek binnenkort in de zaal te verwelkomen! Er is de laatste maanden veel gewikt en gewogen, gepland, herpland, geschrapt en gehoopt. En voor de maanden die volgen zal dit niet veel anders zijn.Wat de toekomst brengt, zelfs heel dichtbij, is onduidelijk. Daarom zullen wij in 2020-2021 vooral kort En wij hopen dat jullie, ons publiek, willen meegaan in dit verhaal.

De ticketverkoop zal enkel voor voorstellingen tot en met eind december mogelijk zijn. Welke maatregelen er in 2021 zullen gelden, weet niemand. Om die reden verkopen wij nog geen tickets voor voorstellingen die pas vanaf januari op de kalender staan. Mogen er meer toeschouwers binnen in de zaal – of net omgekeerd? Ziet een artiest zich de klus klaren 2 maal na elkaar te spelen, of is de  tournee toch niet meer haalbaar? Prijken er nieuwe namen op de affiche? In december zullen wij als cultuurcentrum hierover meer duidelijkheid kunnen scheppen, dus nog even geduld!

Met een half seizoen in ticketverkoop zijn abonnementen voorlopig niet mogelijk. Komen jullie toch minstens 4 keer langs het volgende seizoen? Wij bekijken nog hoe we jullie toch nog tegemoet kunnen komen! Veiligheid is belangrijk, voor u én voor ons! Men laat altijd één rij voor en achter een bezette zitplaats leeg, en tussen iedere bubbel zullen twee stoelen vrijgehouden worden. Volg je de pijlen, zo kruis je niemand. Eenmaal in de zaal begeleiden wij jullie naar jullie plaatsen. Er is handgel voorzien, vergeten jullie het mondmasker niet?

Reserveren kan enkel via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be, telefonisch via 054 43 72 61, of deponeer jouw reservatie in de brievenbus aan het bureau. Online reservatie is voorlopig onmogelijk, omdat het team alle reservaties zelf verwerkt om zo voldoende ruimte in de zaal tussen iedere bubbel te verzekeren. Kom je naar het Arjaantheater, draag dan jouw mondmasker – ook tijdens de voorstelling – en volg de pijlen. Er wordt van iedereen gevraagd om zich aan de regels te houden.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *