Theater in de Stad op 10 en 11 september…

Fiëst, Happy Birthday Saskia, De volgende alstublieft!,… Het is maar een greep uit het smakelijke aanbod van Theater in de Stad, want op 10 en 11 september 2022 kan je in de stad Aalst terecht voor 8 korte theatervoorstellingen. Zin in een snelle hap cultuur of liever een uitgebreid menu? Bepaal het gewoon zelf, want tickets zijn te koop per voorstelling of in een (voordelige) abonnementsformule. Poppentheater Aabazjoer, Theater Barbara, De Bende van Richaar, Catharinisten, Hoger Op + Nieuw Leven, Pact, Toneelatelier en Vast als eik brengen 8 korte theatervoorstellingen op 8 verschillende locaties in de stad. Het volledige programma vind je terug op aalst.be.

“Theater in de Stad is een gevestigde waarde. Elke keer kan deze formule gesmaakt worden door een groot aantal bezoekers. Het is bovendien voor de toneelgezelschappen een mooie kans om hun werk aan het grotere publiek voor te stellen. Voor de toeschouwer is het een uitgelezen kans om een dag in een toneelomgeving te vertoeven op verschillende unieke plaatsen in onze stad. Dit weekend wordt ongetwijfeld terug een culturele hoogtij in Aalst. Met dank aan de toneelverenigingen en de stadsdiensten om dit samen op poten te zetten, en op die manier eenieder op een laagdrempelige manier te laten genieten van een weekend vol toneel”, aldus schepen van Cultuur Jean-Jacques De Gucht.

Vóór en na de voorstellingen kan iedereen genieten van een drankje in het pop-up theatercafé, in De Foyer in cultuurcentrum De Werf. Zaterdag 10 september – 22.00 uur: Lampadeir. Zondag 11 september – 18.00 uur: Kratzfuss.

Tickets zijn te koop per voorstelling of in een voordelige abonnementsformule via de website van cultuurcentrum De Werf of aan de balie (Molenstraat 51). Los ticket per voorstelling: 3 euro. Combiticket 4 voorstellingen: 6 euro. Combiticket 8 voorstellingen: 10 euro o UiTPAS met kansentarief: 1,5 euro. Kinderen jonger dan 6 jaar: gratis.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *