Teledienst Ninove verwent papa’s met ‘tapas voor papa’s’…

Corona heeft al heel wat roet in het eten gegooid. Dat is ook het geval bij Teledienst Ninove vzw. Zoals iedereen proberen ze de moed erin te houden en het beste van de situatie te maken. Het sociaal restaurant werd omgedoopt tot afhaalrestaurant, de sociale kruidenier heeft aangepaste koopmomenten gekregen en het praatcafé heeft amper de deuren kunnen openen of we moesten ze weeral sluiten. Ook stond de groepswerking op een laag pitje en zijn tal van onze activiteiten niet kunnen doorgaan.

“Omdat wij wat onze financiële middelen betreft gevoelig afhankelijk zijn van ook extra sponsoring van sympathisanten, heeft het Teledienst Team een lucratieve formule bedacht ter gelegenheid van Vaderdag,” verteld ons Wilfried Smesman, één van de velde drijvende krachten achter de organisatie. Men koos voor tapas voor papa’s, maar eigenlijk ook een beetje voor iedereen. Dit zal doorgaan op zaterdag 12  juni 2021.

Een gevarieerde tapas met een fles witte of rode wijn kost 16 euro per bordje. Bestellen kan tot en met 4 juni via 054 32 24 54 of info@teledienst-ninove.be We bevestigen nadien je bestelling via mail. Geen mail = geen bestelling. Afhalen op zaterdag 12 juni tussen 14.00 en 17.00 uur, ter hoogte van de Oude Kaai 13, 9400 Ninove. Gelieve bij het afhalen van de tapas bordjes casch te betalen of via Payconiq.

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *