TechniGO! bezet alle podiumplaatsen in make-upwedstrijd…

TechniGo behaald podiumplaatsen in Nationale make-up wedstrijd Persregio DenderOp de interscholen make-up wedstrijd in Lier kaapten de leerlingen van TechniGO! zowel een eerste, de tweede als de derde plaats weg in de categorieën ‘facepainting’ (plaats 1 en 3) en fantasiemake-up. Een resultaat waar de leerlingen en hun leerkrachten heel fier op zijn. Kristel Van de Walle, hoofd van de afdeling schoonheidsverzorging in TechniGO!: “We zijn als afdeling en als school heel trots op de resultaten die onze leerlingen neergezet hebben.  De leerkrachten proberen onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en bij te sturen voor deze wedstrijd, maar uiteindelijk hebben de leerlingen zelf wel de vrijheid en de keuze om een eigen ontwerp te creëren. Al onze leerlingen die deelgenomen hebben verdienen dan ook een dikke pluim want het waren stuk voor stuk prachtcreaties.”

Ook de directeur van TechniGO!, Bart Van Cauter is in zijn nopjes: “We nemen  al 8 jaar deel aan verschillende make-up wedstrijden en elke keer zijn we al in de prijzen gevallen. Dit kan geen toeval meer zijn (lacht). De resultaten die wie al gedurende 8 jaar neerzetten zijn representatief voor het sterke en diverse team van leerkrachten waaruit de afdeling schoonheidsverzorging bestaat.  Onze leerkrachten scholen zich voortdurend bij binnen hun vakgebied en dit vertaalt zich in hun lessen.”

Wie de winnende creaties wil bewonderen kan terecht op de website van TechniGO!, de school voor voeding, verzorging en techniek: www.technigo.be

 

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *