Studenten kunnen opnieuw terecht in Regus gebouwen…

Regus stelt zijn Aalsterse coworkingplekken gratis open voor studenten. Een koel en creatief blokpunt van 20 mei tot en met 30 juni. Na coworking en cohousing wint ook ‘costuderen’ aan populariteit. Om hierop in te spelen en om studenten tijdens de blok een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus voor de derde keer zijn coworkingplekken in het Regus Aalst Erembodegem center gratis voor hen open. Er is gratis koffie, water, thee, wifi én – niet onbelangrijk tijdens warme dagen –  airconditioning! Studenten kunnen vanaf 20 mei tot en met 30 juni gebruik maken van de aangenaam koele coworkingplekken van Regus in Aalst om er zich in alle rust op een professionele werkplek voor te bereiden op de examens. Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle weekdagen tussen 9u en 16u50 terecht. Dit business center bevindt zich op de gelijkvloerse en de eerste verdieping van een modern gebouw op de Groeneweg 17, vlakbij de afrit van de E40.

“Een creatieve en originele studeerplek stimuleert het brein. Met dit initiatief willen we de studenten steunen door hen te laten blokken op onze locatie in Aalst. Anderzijds willen we deze ‘coworkers van morgen’ laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Costuderen heeft heel wat voordelen. “Samen blokken geeft studenten een structuur, vast stramien en sociale controle, waardoor ze zich beter kunnen concentreren. Ze zijn minder snel afgeleid door sociale en andere media. Bovendien kunnen ze zo makkelijk bij iemand terecht voor uitleg of gewoon om even te ontspannen,” besluit Lode Godderis, professor arbeidsgeneeskunde aan de KU Leuven.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend (incusief koffie, water, thee en wifi), alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het center.

Dit bericht is geplaatst in Publireportage. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *