Stratenloop in Denderleeuw zorgt voor verkeerswijziging…

Op vrijdagavond 9 augustus maakt Koning Auto opnieuw plaats voor een 1000-tal enthousiaste lopers in het centrum van Denderleeuw. Jong en oud, ervaren en minder ervaren: iedereen is welkom! Gemeente Denderleeuw en Maspoe vzw slaan net als de voorbije jaren de handen in elkaar voor de Denderleeuwse Stratenloop. Sport- en recreatiepark A. De Pelsmaecker zal als epicentrum van het parcours en de festiviteiten dienen. Er is ook opnieuw tal van randanimatie en een straffe muzikale afsluiter.

Het programma ziet er als volgt uit. Eerst wordt gestart met de Snoepjesrun over 500 meter (voor kinderen van min. 9 jaar) en Kidsrun over 1 km (voor kinderen van min. 12 jaar) om 18.45 uur. Om 19.00 uur start de G-run over 500 meter. 19.15 uur: Familieloop voor de kortere afstanden 2,5 en 5 km. 20.00 uur: Stratenloop over 10 km. Onderweg worden de lopers muzikaal aangemoedigd en op het eind wachten mooie prijzen voor de deelnemers. Voor de kinderen is er een lekkere verrassing voorzien. Voor de inwoners van Denderleeuw is er een apart klassement. Deelname aan de kidsrun kost 2 euro. Voor de andere wedstrijden betaal je vooraf 5 euro. Ter plaatse inschrijven aan sporthal Ottoy kan ook. In dat geval betaal je voor de kidsrun 2 euro en voor de andere wedstrijden 7 euro.

Start en aankomst van alle wedstrijden liggen aan sporthal Ottoy. De omloop van 2,5 km is volledig vlak en verkeersvrij gemaakt en gaat langs volgende straten: Walleken – Opgeëistenstraat – Warandestraat – Hofstraat – Hugo Verrieststraat – Veldstraat – Stadionlaan – het onverharde looppad – Walleken.

Meer info te bekomen via www.maspoe.be of bij de Dienst Vrije Tijd: 053 64 54 00 of vrijetijd@denderleeuw.be

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *