Stadsfestival denderend KLEIN goed voor opnieuw twee dagen muziek en gezelligheid…

Goed nieuws! denderend KLEIN slaat met deze achtste editie dit jaar terug de tenten op in het Abdijpark van Geraardsbergen. Groot verschil met voorgaande edities: in 2022 kan je niet één, maar wel twee dagen komen genieten. Verwacht je op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli aan een mix van sfeer, gezelligheid, comedy, muziek en veel leuks voor de kinderen. “Voor onze achtste editie hebben we gekozen voor een tweedaags festival. Zo willen we optimaal gebruik maken van onze unieke locatie, want dat is het Abdijpark wel”, vertelt Sven Van Oudenhove.

“Op vrijdag 15 juli organiseren we voor het eerst een afzonderlijke comedyavond. Zie het als een nocturne met een stevige portie humor”, verduidelijkt Sven. “Die avond verwelkomen we MC Steven Degryse samen met Stijn Verdegem, Elias Van Dingenen en HUMO’s comedy cup finalist Charles Le Riche. Afsluiten doen we met de rijzende ster aan het comedy-firmament; Amelie Albrecht”.

“Op zaterdag 16 juli gaan onze deuren reeds ’s middags open voor de jongsten onder ons”, gaat Sven verder. “In het Danika kinderdorp valt heel wat te beleven: springkastelen, circusworkshops, grimme, … Er staat ook terug een fantastische voorstelling van Cirkus in beweging op het programma. Een heus circuscabaret zal je meeslepen in een wereld vol acrobatie, jongleren, goochelen, … Verder zal de vriendenbende van De Planken je een hilarische, interactieve en muzikale voorstelling brengen. Ze zullen ons podium onveilig maken, en ervoor zorgen dat jong en minder jong bewogen zullen hebben”.

“De 16de juli is het ‘s avonds tijd om te ontdekken en te genieten. Eindelijk heeft Guido Belcanto een plekje in zijn agenda gevonden om bij ons langs te komen. Het is heus geen geheim wanneer we zeggen dat deze man al een tijdje op onze verlanglijst stond. Verder verblijd Augustijn (Vermandere- zoon van) ons met zijn leuke melodietjes en sluiten De Jartellen met het nodige trompetgeschal onze The Preacher Stage af. We duiken nadien de nacht in op de platen van DJ The Notorious D&G”.

“Een bont allegaartje die ons nu al doet uitkijken naar de zomer!”, aldus Sven.

Tickets www.denderendklein.be

  • vrijdag: 15 euro
  • zaterdagmiddag kinderen: 8 euro
  • zaterdagavond: 20 euro
  • combi (vrijdag en zaterdag): 30 euro

Tot 15 en 16 juli, Tot denderend KLEIN!

Deel dit bericht via:
Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *