Stad Ninove organiseert Starters- en innovatieavond…

De Dienst Lokale Economie van de stad Ninove organiseert op woensdag 20 maart eerstkomend een Starters en innovatie- avond. Wil je meer info over het start-upproject en alle andere acties die de stad neemt om haar starters en huidige handelaars te ondersteunen, kom dan zeker eens je licht opsteken. Sta je open voor een avond vol inspiratie? Kom dan naar de starters- en innovatieavond. Inschrijven doe je vóór 18 maart viawww.ninove.be/startersavond. Deze innovatieavond gaat door op 20 maart om 19.30 uur, in de lokalen van De Kuip (Parklaan 1, Ninove). Het event is gratis.

Op het programma die avond: om 19.30 uur: Verwelkoming door de schepen voor lokale economie, om 19.35 uur: Detailhandelsbeleid en handelsversterkende maatregelen stad Ninove door retailexpert Willem De Laat. Nadien om 20.00 uur: Unizo focust op startende ondernemers, om 20.30 uur: Parallelsessie voor starters: vragen aan Unizo, de stad en lokale aanbieders van diensten. Parallelsessie voor handelaars: expert Steven Bollé over innovatie in detailhandel en horeca, en om 21.30 uur is er het Netwerkmoment.

Meer info bij de Dienst lokale economie, 054 31 32 66, lokale.economie@ninove.be Michel Casteur, schepen voor lokale economie, 054 31 32 35, michel.casteur@ninove.be

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *