Stad Geraardsbergen bekommert zich om starters…

Startersmoment Persregio DenderGeraardsbergen wil als Startersstad een steuntje in de rug zijn voor opstartende zelfstandigen. We merken dat ook vandaag in de digitale wereld waar alle informatie via het internet te vinden is, er toch nog heel wat mensen nood hebben aan het vinden van de juiste weg voor de opstart van een zaak. Geraardsbergen wil samen met zijn Dienst Economische Zaken inspelen op het belang van goed geïnformeerd zijn, en organiseert daarom voor de vijfde maal een startersmoment. Dit gaat door op zaterdag 25 november 2017 in JC De Spiraal te Geraardsbergen.

Het startersmoment wil mensen helpen bij de opstart van hun bedrijf. Men wil mensen inspireren om te starten als zelfstandige met een eigen zaak. De juiste weg tonen naar organisaties die je nodig hebt om succesvol te starten, en informeren over administratieve verplichtingen bij de opstart van een zaak, zijn van onschatbare waarde. Men informeert u om te leren netwerken, en men laat u kennis maken met het leven als zelfstandige.

Wil je zelf starten of ken je iemand die wil starten? Schrijf je dan gratis in op de Dienst economische zaken van de stad Geraardsbergen, op het nummer 054 43 45 05, of Gsm 0486 77 91 89. Een mail sturen kan naar: Annemieke.vanlaethem@geraardsbergen.be

Dit bericht is geplaatst in Economie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *