Sporten in Sportcentrum De Veldmuis terug mogelijk…

Sinds 8 juni 2020 kan er terug worden gesport in Sportcentrum de Veldmuis rekeninghoudend met de regels voor “social distancing”. Er zijn wel enkele richtlijnen voor het gebruik van sportaccommodaties waar je je moet aan houden vooropgesteld. Contactloze sportactiviteiten kunnen worden hervat, indoor en outdoor, amateur of professioneel, onder volgende voorwaarden: sportlessen en trainingen moeten plaatsvindenIn een georganiseerd verband, namelijk door een club of een vereniging; Steeds in de aanwezigheid van een trainer of een meerderjarige toezichter; Met een groep van maximum twintig personen, en met het respect van een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon.

Competities mogen georganiseerd worden voor contactloze sporten maar zonder publiek. Er geldt geen limiet op het aantal deelnemende sporters. Sportzalen en fitnessruimtes mogen ook heropenen, mits het protocol in acht wordt genomen.

Enkele beperkingen blijven wel van toepassing: De contactsporten (bv. Judo, boksen, voetbal enz.) moeten altijd beperkt blijven tot contactloze trainingen, met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar onderling. Kleedkamers en douches van sportfaciliteiten zijn nog steeds niet toegankelijk. Reserveren kan via de gemeentelijke website.

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Current ye@r *